(+31)0618095253 marina@standout-ic.com

Als imago stylist adviseer ik vrouwen hoe zij, doormiddel van kleur en pasvorm, innerlijk en uiterlijk in balans brengen en zichzelf daardoor optimaal kunnen presenteren.

Ik ben Marina Willen, getrouwd en trotse moeder van een zoontje.

Na mijn HBO studie “biologie en medisch laboratoriumonderzoek” heb ik 6 jaar lang op een medisch laboratorium in een ziekenhuis gewerkt. Analytisch en oplossingsgericht denken en gestructureerd werken spelden hierbij een belangrijke rol.

Maar ik zat hier niet op mijn plaats. Ik wilde graag creatief zijn, eigen inbreng hebben en met mensen werken.

Begin 2016 heb ik daarom de stap genomen en de lab-jas aan de haak gehangen om als klantenservice medewerker voor een grote voedingssite te werken.

Het werken met klanten en advies geven bevielen mij erg goed en door de flexibele werktijden begon het mij te kriebelen om mijn droom achteraan te gaan en een opleiding voor kleur-, stijl- en imagoadvies (imago stylist) te volgen. Begin 2017 ben ik met veel lof geslaagd voor de opleiding.

Bij het kleur-, stijl- en imagoadvies ligt mijn hart en vanaf eind 2016 ga ik als imago stylist mijn hele passie en energie in mijn klanten steken om mijn droom waar te maken en vrouwen te helpen innerlijk en uiterlijk in balans te brengen.